torstai 2. helmikuuta 2012

Lisäpainolla leukoja ja dippejä

Töiden jälkeen E-salille, jossa pikaisesti tuli täyttä. 6 ihmistä on aivan liikaa sille salille. Onneksi kukaan ei käyttänyt leuanvetotankoja joissa toisessa leukoja ja toisessa renkaat dippiä varten.

Ei aikaa, eikä järjestystä, kunhan teet työn:
10kg lisäpainoliivi päällä:
60leukaa
50dippiä renkailla

Sen jälkeen keskivartalovoima telinevoimistelustyle

Eli liivien kera leukoja ja dippejä. Leukoja tuli enempi ku 50, koska dipit hyyty pahasti, niin tein välissä noita leukoja sit. Jos näillä sais puhtia itekin noihin c2b-leukoihin. Dipit oli kyllä haastavia. Meni kymmenen jälkeen ykkösiksi. Kun tein keskivartalovoimaa, niin toimiston tädit puhu, et "tässä meidän ohjelmassa on rinnalleveto ja pystypunnerrus. Miten se rinnalleveto oikein tehtiinkään??"  Et vissiin ne antaa ihan hyviä ohjelmia nykyjään rouvillekin ;D

2 kommenttia:

  1. Joo toimiston tädille ohjelma, missä on rinnaleveto ja tädillä ei oo hajuakaan liikkeen tekniikasta = EL KATASTROFI!!

    VastaaPoista
  2. Joo, ei niillä ollutkaan hajua tekniikasta. Yritin kertoa miten se tapahtuu, mut sit ei se menny perille. Pystypunnerruksen ne hoksas, ku selitin, et keskikroppa tiukkana, ja sit punnerrus ylös asti ja pää ikkunasta sisään. Mut näkee taas, et annetaan ohjelma ja lycka till suoritukseen, ku ei oo mitään hajua, miten se tosiaan tehdään..

    VastaaPoista