torstai 5. tammikuuta 2012

Rinnalleveto PR

Muuzin kanssa Ouluhallille ja MWE tykki TT siellä aloittelikin toista metconia. Ku kattelee tuota jätkää, niin ihan inspiroituu. Moneskohan PR toi rive oli, ku TT:n kanssa yhtä aikaa salilla :D

Rinnalleveto kyykyn kautta:
3x50kg, 3x60kg, 3x70kg, 3x80kg(3. FAIL), 1x85kg, 1x90kg(PR), 3x70kg
Työntö:
3x50kg, 3x60kg, 3x70kg, 1x80kg

Metcon:
Aikaa vastaan:
50 burbee boxjumps(80cm)

Aika: 5:24min

Rinnalleveto toimi hyvin. Kolmas 80kg vaan ei jaksanu. 90kg tuli vähän rumasti ylös, mut tuli silti. En saanut tankoa ihan kokonaan olkapäille, joten kyynärpäät osoitti alaspäin. Mut keväällä asetin tavoitteeksi, että tempauksessa 60kg ja rivessä 90kg. Nyt kohti seuraavia. Molempiin se 5kg lisää ens tavoite. Metconina oli tarkoitus tehä sama ku Muuzi, mut jäi hyppynarut kotiin ja Muuzin naru on mulle liian lyhyt. Tarkoitus oli et oisin saanu metconissa alle 5min, mut eiiiih.. Parit missatut toistotkin tuli.

4 kommenttia:

  1. Muista pyytää Tikiltä nimmari MWE-paitaan jos olet MWE-paijan vaatiman luottamuksen arvonen.

    VastaaPoista
  2. No niin RAUHOTUTAAMPA!!!

    Rivestä 90kg on tosi kova tulos ja eikö 80kg työntöki oo sun uus pr? Sulla on älytön kestävyys, joten ei muuta ku nöyrästi voimia pohojalle, niin kaikki ennätykset paukkuu.

    On muuten tuo metconi todella oksettava noin korkealle boksille. Eihän siinä saa mitään rytmiä...

    VastaaPoista
  3. :D
    Hyvin on Koija vääntäny ja kehittyny. Oot ymmärtäny nöyrän työnteon merkityksen. Tosiaan voimapuoli ku kehittyy vielä nii hyvä tulee.

    VastaaPoista
  4. Eikö toi nöyrä työnteko oo just MWE? Voimaa haetaan koko ajan ja siinäkin nöyrästi. Se tulee kun se saadaan. Ja toi metconin korkea boxi, niin rytmi oli, et tehdään koko ajan, eikä taukoja.

    VastaaPoista