perjantai 16. joulukuuta 2011

Tempausta ja tempausta duo-metconissa

Ouluhallilla taas perjantai iltapäivä Muuzin kanssa. Tehtiin tempausta pitkällä ajalla, eli kateltiin tekniikkaa ja muuta. Alhaalla parit videot. Kaks 60kg failia ja yks 62,5kg fail. Yhesti onnistuin 60kg ja sen piti tulla videolle, mut ku pääsin kämpille ja siirsin videot koneelle, niin ei näkynykkään. Mut jos voitta arvioida tekniikkaa ja muuta. Vedosta sen verran, että pitäis olla agressiivisempi. 

Kyykky tempaus:
3x30kg, 3x35kg, 3x40kg, 3x45kg, 2x50kg, 1x55kg, 1x57,5kg, 1x60kg(F), 1x60kg(F), 1x60kg, 1x62,5kg(F)
Rinnalleveto kyykyn kautta:
3x50kg, 3x60kg, 3x70kg

Metcon:
Kahdestaan toistot aikaa vastaan:
25 Kyykky tempausta 50kg
25 rinnallevetoa kyykyn kautta 70kg
50 Swingiä 32kg kahvakuulalla
100m askelkyykky kävely 25kg suorilla käsillä

Aika: 17:52min

Metconissa tempaukset kulki tosi hyvin. Sanoisimpa jopa tekniikan ansiosta. Rivessä toi kyykyn kautta tulo oli pahinta. Meikän jalkavoimat sellaiset, että men ikakkosiksi ja kolmosiksi. Swingit oli kevyempiä ku luulin. Ois pitäny laittaa niitä ainakin tuplasti. Askelkkyykky kävely oli helppo. Kuhan muisti pitää kädet suoraa selkärangan päällä.


Pahoittelen ku eivät oo oikein päin. Ja saa ehdotta ohjelmaa jolla ne vois kääntään. :)






Jaa viimeisenä Muuzi:

3 kommenttia:

  1. Jlindewoodi saa tehä oikian analyysin, mutta tässä meikän kommentsit:

    Pitäskö sun paino olla tangon etupuolella (olokapäät) ku lähet ykkösvetoon (nyt istut syväkyykyssä ja tangon lähtö on heti keskilinjan edessä)?

    Hyppy ylöspäin/lantion potku vielä vajaa kakkosveossa?

    Jalkojen asento levenee hyvin veon jäläkeen.

    VastaaPoista
  2. No enhän minäkään ihan täysin osaa sanoa, kun se on paljon kiinni yksilöllisistä mitoista. Sulla on erilainen tekniikka kuin tällaisella pätikällä. Sen minä nyt huomaan että et voi lähteä yhtä "syvästä" asennosta kuin esim. minä koska sulla on nuo lonkerot jalkoina ja käsinä. :D

    Siinä nostossa on oikeasti tosi paljon hyvää. Ei muuta kuin treeniä vaan, ei se näytä huonolta.

    Mutta olkapäät saisi olla tangon kanssa samassa linjassa. Se oikeastaan korjaantuu ennen kuin tanko irtoaa maasta, mutta voi vaikuttaa silti vetoon. Ja joo polvikulmaa hieman suuremmaksi lähdössä niin hartiat ei jää taakse.

    Selkäkulma pysyy hyvin alkuvedon, jalat suoristuu ja se on mielestäni hyvä.

    Ja tosiaan toinen veto polvien jälkeen jää kesken. Eli kun vartalo on suorana pitäisi tulla se "hyppy" ylöspäin. Nyt se loppusilaus jää tekemättä ja vedät hieman käsillä.

    Sitten hartiat ei kierrä ulos kunnolla ja yhdessä nostossa käsivarret ei suoristu. Oikeastaan kaikissa ulkokierto jää hieman kesken. Siinäkin vaikuttaa moni asia. esim. liian kireät rintalihakset tai yksinkertaisesti kiertäjäkalvosimen lihaksisto ei ole tarpeeksi vahva ottamaan painoa haltuun.

    Tämä kohta ehkä Muuzille tärkein parannettava kohta.

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia tekniikkaneuvoista. TOi syväkyykystä lähtemin on mun tapa päästä siihen oikeaan lähtöasentoon ennen itse vetoa. Koska olen huomannut, jos lähden ylhäältä ja pudottaudun tuohon aloitusasentoon, niin nostan perseeni liian aikaisin ylös veto vaiheessa. Toinen veto on mulla rinnallevedossakin heikkoa, joten pitää siihen keskittyä. En osaa vissiin tehdä shrugia olkapäillä kunnolla.

    Pitää kokeilla tuota polvikulman lisäämistä, eli vissiin enempi lantiota auki vaan alussa?

    VastaaPoista