sunnuntai 7. elokuuta 2011

Puistossa tekniikkatreeniä renkailla.

Puulinnanmaan puistoon tekniikkatreeniä renkailla Slardon kanssa. Muscle-uppeja, toes-to-bar, toes-trough-rings, dippejä renkailla, punnerruksia renkailla ja käsilläseisontaa renkailla. Muscle-upit meneepi nykyjään ihan kivasti. Ei oo enää mörkö mikä pelotteleepi, ettei osaa. Tuplia meni muutamia kertoja ja sitten hyyty ykkösiksi. Lisempää vaan pitäis treenata, niin tulis noitakin enempi. Muusi tuli kesken kaiken ja sitten pojat autto mua menemään käsilläseisontaan renkaille. Pelottavaa puuhaa, ku kädet ei oo mitenkään tuettuna vaan heiluupi. Kokeilkaa joskus. Tämän jälkeen testailtiin toes-trough-rings ja Muusi näytti miten niitä tehdään nopeasti rytmissä. Ja piti ite kokeilla ja onnistu. Tämän jälkeen siirrettiin tämä tietotaito tankoon ja siinäkin alko tuleen!! Tarvii vaan tilaa heilua, ku vie enempi tilaa, kuin kippausleuat.

Videota ja kuvaa:
http://www.youtube.com/watch?v=wzK6Pz-U8gs

1 kommentti:

  1. KSP renkailla o KOVA. Meikä joskus voimistelussa kokkeili ja ei tullu muutaku palaneet sääret (teräsvaijerista) ja nokka kipiäksi.

    Ahas paikkahan tuo puiston tanko on vetää, mutta keskity tekniikassa vielä tiukemmin siihen "rintaanvetoon" ja kippausta pikkuhilijaa pois, voimaa tarvit vielä pirusti lisää..:)

    VastaaPoista