tiistai 2. elokuuta 2011

CFSB Pystypunnerrus ja 2pood KB!

Muusin kanssa Raksatien salille. Muusi teki etukyykkyä meikä pystypunnerrusta. Spekulointia kisoista ja lämpöjä päälle. Kuntopyörää, leukoja, yleisiikkeitä, swingejä..

Pystypunnerrus:
10x20kg, 10x30kg, 5x40kg, 5x45kg, 5x47,5kg, 5x50kg, 12-9-6x40kg minuutin tauolla(kahess viimeisessä viimeinen FAIL)

Metcon:
3 kierrosta aikaa vastaan
 800m juoksu
 6 C2B Pull-ups(chest-to-bar)
 12 KBS(Kettlebell swing) 32kg

Aika: 13:15

Pystypunnerrus meni 3x5 hyvin. Tekniikka kehittyny. 40kg:lla tosiaan toisen 9. ja viimeisen 6. ei enää noussu, eli ens kerralla uudestaan samalla painolla ja sama sarja. Metconissa harjoiteltiin rinta-tankoon-leukoja ja juoksua. Koska Muusin kanssa ei olla hirveenä tehty, niin tehtiin vaan 6 per kierros ja molemmilla meni putkeen leuat. Swingeissä 12 toistoa oli just semmoinen määrä, et sen tekee putkeen. Jos ois ollu 15 tai enemmän, niin ois varmaan pitäny taukoa. Eli molemmilla toistot meni putkeen joka kiekalla! Lisäksi sai juoksuharjoitusta ja tekemistä väliin. Eli harjoittelen extreme runia varten.

ps. Uudet ihqut treenivaatteet testissä. 10e urheilushortist(ADIDAS) ja 2.5e huppari!

4 kommenttia:

  1. Ainiin extreme runi on kk:n päästä! Saapa nähä saako vanahat bloginörtit joukkueen pystyyn:) Näätä? Linde? Sudenpullistelija? Itellä ois vapaana tuo päivä...

    VastaaPoista
  2. Mulla on tulossa tosiaan tuttu Lahdesta/helsingistä siihen. En oo varma sen tasosta, pysyykö perässä, mut meikä parzi ja steppi ainakin ollaan tiiminä. Mut hyvä ois, jos saisitta joukkueen. Ette varmaan ees mieti, et oottako illalla menossa sinne jatkobileisiin. Meette vaan kotia nukkumaan.

    VastaaPoista
  3. Hei me oltiin jo 80-luvulla Näädän kans pileissä petarilla:)

    VastaaPoista
  4. Juokseen kyllä, ja jäläkibileisiin kans jos sieltä pääsee kämpille ennen Urkkaruutua.:)

    Saakelin varusteurheilijat..

    VastaaPoista