maanantai 15. elokuuta 2011

15.8.2011 CF Pori

Lämmöt päälle CC:llä ja burgenerilla.

(3-position Clean + 2 Jerks):
40kg, 50kg, 55kg, 60kg, 65kg, 70kg

Video 70kg. Jos on vinkkejä, niin please!
http://www.youtube.com/watch?v=b_iiTsJle5w

“Freddy’s Revenge” 5 Rounds:
 -5 Overhead anyhows 60kg (scale to 75 % of 1 rep max, rack is ok)
-10 Burpees

Aika: 7:36min

Tekniikkaosio meni mielestäni hyvin. Onnistu toi nopea työntö jaloilla ja sitten oli tiukka paketti ylhäällä. Etujalka oikeessa asennossa. Sanokaa nörtit mielipiteet, niin voipi sit parannella näitä PN-klinikalla. Metconissa ongelmia tuotti overhead suuri määrä. Burbeet putkeen, mutta tangon kanssa piti taukoilla. Liian nopeesti ku teki, niin muoto huono ja heti tuntuu selässä. Eli iisisti, ettei vahinkoja. Alussa meni push-pressinä ja push-jerkkinä, mut split-jerkkiin toisella kierroksella jo.

Sit näiden jälkeen kahvakuulailua:
- Tekniikkapainoitteinen
- Neljä kierrosta
- 28 min kesto

1. Swing into thruster 1min
2. Turkkilainen ylösnousu 2min vuorokäsin
3. Rive+työntö+tempausvala 1min/käsi
4. Yhdenjalan maastaveto 1min/käsi

3 kommenttia:

  1. No mun mielestä tuo näyttää meleko hyvältä kokonaisuudessa. Varsinki työntö on räjähtävä ja huomattavasti paremmannäkönen ku mulla:) Jos jotaki neuvoa antasin, niin tuohon rinnallevetoon pitää saada räjähtävyyttä ja kiihtyvää nopeutta lisää. Lantioon nopeutta tai niinku ne jenkeissä sanoo "speed to the middle"!!

    VastaaPoista
  2. Iha ok, Tikin linjoilla eli middleä mukaan kuten myös päkiöitä+epäkkäitä. Muista se "hyppy ylöspäin" jollon aktivoitus automaattisesti se lantioki.

    Heleppo täältä konneelta huuella ku oma tekhnikueki on mitä on..:D

    VastaaPoista
  3. No torstaina saapi sit testailla lisempää. Ei ollu tuossa rivetys se pääpointti, vaan jerkkaus, mut pitää kiinnittää huomiota tuohon torstaina. Jos sais enempi ylös sit :)

    VastaaPoista