perjantai 5. elokuuta 2011

Mave + OHS-metcon

14:00

Muusin kanssa taas Rakentajantien salille. Muusilla luvassa takakyykky ja itellä mavea. Oon yrittäny Muusia houkutella pitään kanssa blogia, ku tulokset ja treeni on kovaa, et mielenkiinnolla seurais. Kuitenkin puhtaasti crossfitin henkeen meneepi. Lämmöt päälle perinteisillä ja burgener.

Maastaveto:
10x60kg, 10x80kg, 5x100kg, 5x120kg, 3x135kg, 3x140kg, 3x145kg, 15-12-9x102,5kg(Minuutin tauko välissä)

Metcon:
21 Overhead Squat 42.5kg
9 Pull-ups
15 Overhead Squat 42.5kg
15 Pull-ups
9 Overhead Squats 42.5kg
21 Pull-ups

Aika: 5:56min

Maastavedossa taas pelko, et tuntuuko pakaraan. Ja kyllähän se noissa kolmosissa tuntu, mut tuli silti ylös. Kun pudotin reippaasti alas ja otin ns. alusta liikkeen, niin tuntu vähemmän pakarassa ku putkeen ois ne vetäny. Pitkässä sarjassa melkein heti 145kg jälkeen tuntu, mut sit kahessa viimeisessä ei. Metconi oli kyllä perseestä. OHS otti toooosi kovasti olkapäihin ja käsiin. Mut eka ja viimeinen putkeen. Leuoissa piti viimeisessä pätkiä kakkosiksi..


19:00

Illasta sit kaverin kanssa renkailla puistossa kikkailua. Harmi ku ei ollu tarpeeksi korkee, et MU ois voinu kokeilla. Sit muita skillejä, kuten käsilläseisontaa, punnerruksia/dippejä renkailla, yhen jalan kyykkyä. Lopuksi kateltiin noita painavempia kahvakuulia, ku ei ollu kaveri testaillu aimmin.

4 kommenttia:

  1. Kuullostele sitä pakaraa. Hyvät lämmöt aina ja elä lähe kokkeileen sen kestoa...raahassa.

    VastaaPoista
  2. Joo, missään tapauksessa en ala puskeen pakaraa yli sen, mitä se ei pysty tekeen. Mut tunnustelua. Ei noi ns. kipeetä käy, vaan kertoo et on olemassa jumi tai vastaava. Pitää venytellä enempi. Lisää skilliharjoittelua illasta tuli tehtyä. Lisäsin postaukseen.

    VastaaPoista
  3. Noiden vammojen kanssa pitää olla tarkkana. Siellä voi hyvinki olla, jonkun sortin repeämä --> arpikudosta. Tuo aiheuttaa monesti kipua lihaksissa ku ne joutuu supistumaan voimakkaasti. Eli kunnon lämmöt ja jos kivut jatkuu niin unohtaa liikkeen ja keskittyy sen vahvistamiseen/venyvyyteen eriliikkeillä.

    Uusia cf-blogeja tarvitaan aina!!!!

    VastaaPoista
  4. Niin ja mullaki on arpikudosta loukkaantumisten jäljiltä aika paljon kropassa, joten vakavaa se ei oo kuhan muistaa kuntouttaa paikat rauhassa. Kipu on aina elimistön varotus signaali. Ok lopetan nyt hössötyksen:)

    VastaaPoista