lauantai 31. maaliskuuta 2012

CF33100 YTY:n kanssa TAAS!

Open gym päivänä ytyn kanssa kattoon ytyn heikkouksia poies. Lämmöt päälle tonnin soudulla. Siinäkin on kuulemma tekniikka. Sitten vähän käsilläseisontakävelyharjoittelua.

Ytylle vähän MU tekniikkaa vastuskumien kanssa ja sitten 10min ajan jokaisella alkavalla minuutilla 1MU renkailla ja yty teki kaks dippiä renkailla jokaisella minuutilla. Onnistu molemmilla hyvin. Sitten katottiin DU:ta ytylle. Ite kokeilin parit triplat, mut ei mitään mahkuja. Yty vaan alka tekeen lämmittelyksi niitä DU:ta niin alkaa sujuu. Jos Tiki ja Näätä oppi, nii oppii ytykin. :D Tän jälkeen katottiin HSPU. Ytyllä ongelma, ettei pitäny aluksi kroppaa tiukkana ja katto maahan. Sen jälkeen metconi.

Metcon:
7min amrap:
 250m soutu
 5 chest2bar leukaa

Tulos: 4kierrosta + 81m soutua

Tän jälkeen toes-to-bar harjotitelua ja 2x10 ghd-vattat. Mutta metconit oli semmoisia, mitä en voi helposti tehdä Oulussa. Et pitäis soutulaitetta ja ghd-vattapenkkiä olla ja muuta :)

btw: Kysyivät MWE-paitaa roikkumaan seinälle ja Tikin suostumuksella siellä roikkuu nyt mun hikinen paita. :D yty ottaa kuvan ens kerralla ja sit tulee blogiin kuva siitä.

3 kommenttia: