keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Vaivalloista..

Hyvät lämmöt juoksemalla, ku pakara tuntu olevan jumissa ja herkkänä maanantaisista pitkistä venyttelyistä. Voiko se oikeesti mennä noin? Vasen oli ihan ok ja oikee ei. Kertooko toi, ettei kannata venytellä noin pitkään vai et se on reagoinu ja nyt on kipee, ku se kehittyy? Ku venyvys lisääntyny.

Clean&jerk:
60 kg asti vitosia ja kolmosia. Ranteeseen sattu isommat painot, joten ei raskinu liikaa tehä.

Metcon
 50 Punnerrusta käsien vapautuksella
 20 DU jokaisella alkavalla minuutilla
Aika: 3:53min

Punnerrukset eivät sattuneet ranteeseen. Mitenköhän leuat? Pitää kokeilal tässä, jos niitä sit tekis tolla ranteella.

6 kommenttia:

  1. Muista koija, että venyttely rasittaa jänteitä. Jos sulla on repeämä, joka on arpeutunu, niin kipeytyyhän se venyttelyssä. Itellä on operoitu takareiden ja pakaran seutua, ku ei venyttelyt, sähköt, ultrat, hieronnat yms. toiminu...

    VastaaPoista
  2. No viddu. Toivottavasti ei tarvi alkaa operoimaan.. Jospa antais vaan levätä tarpeeksi, mut ku ei malttais.

    VastaaPoista
  3. Toivottavasti ei tartte leikata, mutta suosittelen tutkituttamaan kunnolla (jos on vakuutukset kunnossa, niin yksityinen (lakovaara)). Oot vielä nuori poikanen ja aika pitkään oot valitellu pakaraa...

    VastaaPoista
  4. Samaa mieltä. Magneettikuvaukseen mars ja heti. Se on ainoa missä selviää ongelman tila eli mikä hoito on oikea. Silloin ei tarvi arvailla.

    Jos siellä on joku arpeutunut repeämä, niin ensinnäkin sitä pitäisi venyttää joka päivä useamman kuukauden ajan. Mutta ei kannata arvailla, kun tekniikka toimii.

    VastaaPoista
  5. Älä nyt rassaa sitä koko aikaa ja omalla tekemisellä pahenna tai ylläpidä sitä. Hieronta vissiin autto hetkeksi sitä. Eli jotain teet väärin tai sielä on väärin kun se palaa aina. Käy jollaki joka osaa kattoa sen kunnolla läpi millä kattookaan, ja eiköhän se neuvo miten alat kuntouttaa sen kuntoon.

    VastaaPoista
  6. Joo, toi magneettikuvaus ois hyvä kyllä. Kiitti vinkeistä.

    VastaaPoista