maanantai 7. marraskuuta 2011

Etukyykky ihmettely

E-salille suoraan toimistosta. Lämmöt päälle ja sen jälkeen HSPU kikkailua ja sit tarkoituksena etukyykky:

HSPU negatiiviset:
3x5
Etukyykky(syvältä):
10x42,5kg, 5x60kg, 5x70kg, 4x82,5kg(4. F), 4x80kg(4. F), 3x80kg

Metcon:
Aikaa vastaan:
21-15-9
Leuat
punnerrukset
kyykyt

aika: 5:09min

HSPU:ssa alan harjoitteleen aika alkeista, jotta saan muodon kuntoon. Mutta etukyykky ihmetytti. Blogimerkinnän mukaan viimeksi tein 3x5 80kg ja nyt ei menny ees nelosia 80kg. Muistaakseni tein silloinkin syvälle, mut en ole varma. Oliko tää sit vaan semmoinen päivä, ettei kulkenu? Ku ens viikolla kokeilen uudestaan etukyykkyä syvältä, niin laitanko tuon 80kg ja yritän viidesti uudestaan? Vai kantsiiko hakea kevyemmästä? Ku siitä on alle 3viikkoa ku tein sen. NO ei voi raudan edessä olla kuin nöyrä ja yrittää vääntää. Metconissa ois voinu kyykyt vetää nopeemmin. Ekat leuat ja punnerrukset meni putkeen, mutta 2. kierroksen leuat on aina tökkiny. Pitäis vaan pinnistää kuria ja vetää aina edes yks enempi ku jaksaa henkisesti. :)


Illasta sit jooga. Venyy ja venyy. Tuntuu vaan toi perse vastustavan. Pitää vaan ottaa liikkeet siellä hitaasti, varsinkin lantion ojennukset muut sellaiset, mitkä ottaa pakaraan. Ehkä se sieltä venyypi ja palautuupi.

3 kommenttia:

  1. Koijan reenimotto:
    "Nöyränä rauan eessä perseen vastustaessa."

    VastaaPoista
  2. Hoh! Aika hyvä, mut ku ei se perse ollu ees, mikä vastusti, vaan se ei vaan nousu. :( Perse otti vastaan vaan joogassa.

    VastaaPoista