lauantai 23. marraskuuta 2013

CFO 23.11.2013 Kisareenit ja OHS

Lämmöt:
Soutu 1000m
kumppariolkapäät
BUrgener warm up
3 rounds
 5 mave 20kg
 5 takakyykky 20kg
 5 hyväähuomenta 20kg

Voima/skill:
OHS:
5x30kg, 5x40kg, 5x50kg, 5x60kg, 3x70kg(4. fail), 5x70kg
OTM 10
2x snatch squat 35kg
Soututekniikkaa
- sprinttisstartti
- irroitus
Kyykkytekniikkaa:
- kumpparikyykky
- boxikyykky
- ketjukyykky
- kyykky pysäytyksellä

Metcon:
3 rounds for quality work
1min pistols(boxin päälle)
1min power clean 40kg
1min air squats
1min STOH 40kg


2 kommenttia:

  1. "KISARYHMÄ!

    Kisaryhmästä on ollut hieman epäselvyyksiä mitä treenit sisältävät, kuka voi tulla jne. Jatkossa teemme niin, että jos olet kiinnostunut osallistumaan kisaryhmään treeneihin, ota yhteyttä Essiin tai Anttiin ja kysy ovatko ne sopivia treenejä sinulle. Ideana kisaryhmän treeneissä on, että kaikki perusteet ja perustekniikat ovat jo hallussa eikä mitään enää opeteta kädestä pitäen. Treenejä katsotaan läpi kilpailemista silmällä pitäen ja annetaan vinkkejä kisasuorituksiin. Lähtökohtana hyvä olisi, että takana on vähintään 6kk CF:ää tai muunlaista kilpaurheilutaustaa. Winter Warin karsinnat tehdään aina lauantaisin kisaryhmän treenien aikaan joten ainakin kaikkien jotka aikovat tehdä karsinnat, olisi hyvä käydä treeneissä.

    Huom, jos olet jo aikaisemmin osallistunut sm-karsintoihin/Karjalan kovimpaan ja osallistunut Training day-treeneihin, ei tarvitse enää erikseen kysyä sopivatko kisaryhmän treenit sinulle!"
    http://www.crossfitoulu.com/huomioitavia-asioita/#.UpG05-VWhv4

    Tuossa selitys. ELi katellaan tekniikkaa kisoja varten ja sit tehdään vähän rankempaa reeniä. Jos on voima ohjelmoinnissa lauantaille, niin se voima tehdään myös tuossa kisaryhmässä, joten ohjelmoinnissa pysytään kii. :)

    VastaaPoista