perjantai 25. maaliskuuta 2011

Eka päivä!

Tää ois sit Koijan treeniblogin eka merkintä. Näätä kehoitti aloittamaan tämäkin.

Aluksi oli tarkoitus mennä YTY:n ja naapurin kanssa Linnanmaan telinevoimistelupuolelle harjoittelemaan rengastaitoja, mutta siellä oli viisi naista ja yks mies. Kysyimme häiritseekö heitä, jos treenaamme yhdellä rengasparilla. Naisia ei häirinnyt, mutta miestä kylläkin. Jatkoimme matkaa naapurin alakerran pikkukuntosalille, jossa on kaikki tarvittava.

CF Porin treenin tein. Pe 25.3.2011.

Lämmittely:
Punnnerruksia, kyykkyjä, yleisliikkeitä, leukoja ja tietty burgener warm-up.
DU-harjoittelua. Pystyy jo lähteen suoraan tupliin ekalla hypyllä jo. Jos on ahdasta, niin kannattaa kattoa www.crossfitgarage.com Tuolla on hyviä lämmittelyä ja erilaisia joka päivälle.

Snatch balance + 2 OHS (Eli yks liike oli tämmöinen yhdistelmä):
2x 40kg, 1x 45kg, 2x 50kg, 1x 55kg, 1x 60kg(fail), 1x 60kg.

Sen jälkeen Porin metcon.
Aikaa vastaan: 21-15-9
Push-Press 50kg
Knees To Elbow

Aika: 12:34

Snatch balance on heikkousaluetta, kuten on tempaus muutenkin. Pojat sano, että vasen pylly tulee alemmaksi tempausvalakyykyssä, joten siihen kiinnitin huomiota. Ekaa kertaa tempausvalaa 60kg painolla. Tuntui, et menis enemmänkin. Metconissa rx'd, mista lie lyhenne, ois ollu 60kg. Kokeilin pari kertaa, mutte ei menis 45kertaa yhteensä, joten pudotin 50kg. Kiinnitin huomiota pään siirtoon työntövaiheessa, että laitan sen käsien välissä ja se helpotti paljon työntöä. En millään hullulla rushilla vetänyt läpi, sillä välissä tuntu alaselässä, ku huonolla muodolla veti. Lopuksi sit venyttelyä.

3 kommenttia:

  1. Oorrait!
    Siitä se lähtee. Jatkakaa vaa monipuolista settiä, ja muistakaa huollot.

    Tee hyvä "tagityssysteemi", nii o vuosien päästä heleppo ettiä reenit/tulokset. Tuleeko teijän porukan yhteisreenit tänne kans?

    VastaaPoista
  2. Ei tuu varmaan, ellen ite teen niitä. Ne on jo meidän foorumilla http://koalitio.fi/forum/ Et tuloksia ei tuu sinne, ainoastaan ilmoitukset treeneistä.

    VastaaPoista
  3. Hyvä pikkupate! Cf-miehien blogeja tarvitaan aina.

    VastaaPoista