maanantai 28. maaliskuuta 2011

CF Porin treeni ma 28.3.2011

Alkuun kuntopyörällä polkemista, punnerruksia, leukoja, DU:ta ja burgener warm-up.

Sitten pystypunnerruksia.
5x 30kg, 5x 40kg, 5x 45kg, 5x 47.5kg, 4x 50kg, 1x55kg(fail)

Kuten sanottua, kaikki mitkä menee pään päälle on mun heikkousaluetta. Siksi olikin tyytyväinen, että tämmöinen treeni tuli. Jotenkin oli heikko olo punnertaa, liekö johtuu eilisestä telinevoimistelusta, mutta pakko oli kokeilla tuota 55kg, mutta ei mennyt. PR, joka on 57.5kg tuli cfsb:n lopuksi viime joulukuussa.

Hiukka taukoa ja sitten Porin metcon: Barbara

“Barbara”
20 Pull-ups
30 Push-ups
40 Sit-ups
50 Squats
Rest precisely three minutes between each round. 5 rounds, time each round.

Empäs ottanut jokaiselle kierrokselle erikseen aikaa, kun ei tullut muistiinpano välineet mukaan. Mutta kokonais kesto treenillä oli 46:14, eli 34:14 meni itse treeniin, kun vähennetään 12min tauot pois. Ensinmäinen kierros meni vähän päälle 5min ja sitten tietty hidastu. Keskiarvo kierrokselle on melkein 7 minuuttia. Leuat tein kippaamalla ja joka kerralla, paitsi viimeisellä meni 10 ekana putkeen. Punnerruksissa sama. Punnerrukset tein rinta maahan ja kädet suorana ylhäällä. Vattat ja kyykyt putkeen koko ajan. Vattat oli standardivattoja ja kyykyt semmoisia, et lantio on selvästi polvien alapuolella. Pari kertaa joutu oleen laskematta leuan tai punnerruksen, ku ei täyttänyt leuka yli tangon tai rinta ei käynyt maassa.

Eli tarkoitus tehdä liikkeet standardeina ja mahdollisimman oikein. Näin näet sit myöhemmin kehityksen, kun pidän liikkeet samanlaisina.

Sen jälkeen venyttelyt ja vielä illemmasta lisää. Mitähän sitä huomenna on Porilla tarjota?

2 kommenttia:

  1. Hyvä!

    Tuo on just oikea asenne vetää toistot puhtaina ja jättää egoilut syrjään. Kehitys on varmaa!

    VastaaPoista
  2. Joo, ku en näe mitään järkeä huijata liikkeissä, vaan koko maksimi liikerata aina. Huijaa vaan itseään, jos tekee liikkeet epäpuhtaasti.

    VastaaPoista